vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă l-a dat afară pe Carlos Fortes! „Nu am făcut treaba bine!”

Atacantul portughez este primul jucător care părăsește Bănia în era Pițurcă. Și-a găsit deja angajament în Israel.

Victor Pițurcă a renunțat la serviciile lui Carlos Fortes. Jucătorul a încheiat conturile cu CSU Craiova și va semna cu FC Ashdod, formație din Israel. Pe aeroport, pentru telekomsport, Fortes a explicat plecarea: „Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. Am avut o discuție cu Pițurcă. A fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, care cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo”.
Fortes știe de ce nu s-a impus în Bănie: „E normal. Nu am făcut treaba bine. Am avut şanse mari să dau gol şi nu am făcut, e normal ca lumea să critice. Eu sunt profesionist, accept lucrul ăsta şi mergem înainte. Mi-a plăcut în România, vorbesc şi limba… Acum vorbesc bine. La Mediaş am jucat foarte bine. De când am venit la Craiova nu am avut puţin noroc, am venit cu kilograme în plus. Acum că sunt bine, că am slăbit, mă simt foarte bine, am şanse să joc”.
Fortes a aterizat în Bănie în iarnă, fiind adus cu 200.000 euro de la Gaz Metan Mediaș. Vârful portughez nu a reușit să se impună în alb-albastru, marcând un singur gol, contra azerilor de la Sabail.

Politica