joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în apropierea casei lui Dincă

Gheorghe Dincă a fost dus luni la o nouă reconstituire atât la locuinţa sa din Caracal.

La casa lui Gheorghe Dincă au ajuns şi vecinii Alexandrei Măceşanu, care au început să îl huiduie şi să strige „nenorocitul”, scrie Mediafax.

Între oameni şi Gheorghe Dincă s-au aşezat mascaţii. Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascaţi să nu ajungă la Dincă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Una dintre acestea a spus, cu lacrimi în ochi: „Nu este posibil aşa ceva, vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu”.

Aceasta a afirmat că vrea să îl vadă pe Dincă şi să pună mâna pe el: „Nu l-am văzut. Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă”, a spus femeia cu lacrimi în ochi.

De semenea, bunicul Luizei Melencu a încercat, luni, să forţeze cordonul de jandarmi şi să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfăşoară reconstituirea faptelor. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”.

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, luni dimineaţă, la locuinţa sa, pentru reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marţi, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în arestul Poliţiei Olt.

Politica