vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul eșec al sezonului pentru SCM Craiova

Echipa de handbal feminin a Craiovei a suferit prima înfrângere din această ediție de campionat. Oltencele au cedat pe terenul Gloriei Buzău, scor 23-18, după un meci disputat în cadrul etapei cu numărul trei din cadrul Ligii Florilor. Prima repriză a fost controlată clar de gazde, în timp ce craiovencele și-au revenit abia în partea secundă, dar numai cât să echilibreze jocul, nu să îl și domine.
Pentru SCM Craiova au evoluat: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru – V. Ion, Khavronina, Colac (1 g.), Șelaru (1 g.), Orșivschi (2 g.), Nikolic (1 g.), Vizitiu (3 g.), Țicu (4 g.), Klikovac (6 g.)
Antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu, s-a arătat dezamăgit de rezultat, dar a găsit și cauza eșecului. Tehnicianul a fost de părere că apărarea a jucat slab, iar startul partidei le-a adus înfrângerea leoaicelor, după ce gazdele și-au luat un avans considerabil.
„Am început slab meciul, în apărare am jucat rău și nu ne-a ajutat nici atacul. Gloria Buzău a evoluat foarte bine, a avut un avantaj considerabil și noi nu am reușit să revenim”, a spus Costin Dumitrescu, la finalul meciului.
Ana Maria Țicu a luat la rost atacul. Una dintre cele mai importante handbaliste de la SCM, dar și din România, a pus rezultatul pe seama ratărilor, dar și-a îndreptat atenția către viitoarele jocuri.
„Am făcut un joc slab, am ratat mult și adversarele au profitat. E un meci pierdut, dar trebuie să ne concentrăm pe partidele viitoare, pentru că sunt foarte importante”, a declarat Țicu.
În următoarea rundă, Craiova primește vizita celor de la Minaur Baia Mare. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 12:30, în Sala Polivalentă.

Politica