joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliția locală din Târgu Jiu a avut bătăi de cap pe străzile municipiului

Șase persoane din municipiul Târgu Jiu au fost amendate de către Poliția Locală. Aceștia au vârste cuprinse între 16 și 43 de ani și au fost sancționați pentru că au deranjat și tulburat liniștea și ordinea publică într-un cartier al orașului. Locatarii din zona Aleea Niculae Titulescu au fost deranjați de zgomot. Mai mult decât atât, se pare că agitatorii se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii locali au legitimat pe aleea Titulescu șase persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 43 de ani, cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu, care consumau băuturi alcoolice în locuri publice și tulburau, fără drept, liniștea locuitorilor prin producerea de zgomote și prin strigăte. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, conform legii”, a transmis Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.
Polițiștii locali au avut câteva bătăi de cap cu gălăgia în cartierele municipiului. alte două persoane cu vârste de 20 și 21 de ani, din Târgu Jiu, au fost amendate pentru gălăgia pe care o provocau, de această dată, în zona Insuliței Jiu. Și ei fiind sub influența băuturilor alcoolice, au prins curaj, au dat startul unui cor de strigăte și i-au deranjat pe cei din jur.
„Un alt echipaj cu atribuții de ordine publică din cadrul Poliției Locale din municipiul Târgu Jiu a acționat în zona Insuliței Jiu pentru identificarea unor persoane care consumau băuturi alcoolice și tulburau, fără drept, liniștea locuitorilor prin producerea de zgomote. Au fost legitimate două persoane, cu vârste de 20, respectiv 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Acestea au fost sancționate conform legii”, a mai spus Alexandra Petrița.

Politica