vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Transportul ilegal de persoane l-a lăsat fără mașină

Polițiștii gorjeni au efectuat un control pe DN 66 Negomir-Rovinari, în vederea prevenirii și combaterii transportului ilegal de persoane. În acest fel, un tânăr de 24 de ani, din orașul Rovinari, a fost prins de către oamenii legii în timp ce efectua curse de transport persoane, pe ruta Negomir-Rovinari, fără a avea autorizație în acest sens.
Șoferul a fost sancționat, iar autovehiculul a fost pus sub sechestru de autorități pentru o perioadă de șase luni. De asemenea, conducătorului auto i s-au reținut certificatul și plăcuțele de înmatriculare.
„Polițiștii au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din orașul Rovinari, căruia i s-a documentat activitate de transport în persoane, contra cost, pe ruta Negomir-Rovinari și retur, fără să dețină autorizație taxi”, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Conducătorul auto a fost sancționat cu o amendă de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Politica