vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

36 de sancțiuni, în urma raziei de la Drăgășani

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au organizat și pus în aplicare o acțiune atât pentru combaterea infracționalității cât și pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la trafic. Oamenii legii au acționat în special în zonele aglomerate și cu un risc criminogen ridicat.
Polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.345 de lei. Două dintre ele au fost aplicate în conformitate cu Legea 61/1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 32 s-au încadrat la O.U.G 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în timp ce alte două sancțiuni contravenționale s-au încadrat la alte acte normative. Totodată, a fost reținut 1 certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice.
În timpul aceleiași acțiuni au fost legitimate 58 de persoane, dintre care 2 au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Drăgășani pentru mai multe verificări. Nu doar șoselele au fost verificate de polițiști. Aceștia au acționat și în baruri sau în săli de jocuri și au avut și rezultate. Școala abia a început, iar elevii au și început să chiulească. Astfel,  polițiștii au desfășurat și activități de combatere a absenteismului școlar, fiind verificate sălile cu jocuri de noroc și barurile din apropierea unităților de învățământ. Cu acest prilej, au fost depistați 7 elevi care absentau de la cursuri. În acest sens au fost înștiințate unitățile de învățământ.

Foto: voceavalcii

Politica