Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: Trei tineri încătușați pentru viol

Publicat

pe

Polițiștii severineni au reținut pentru 24 de ore trei tineri din comuna Bălăcița, județul Mehedinți, bănuiți de infracțiunea de viol și complicitate. Ei au fost identificați de oamenii legii imediat de la sesizarea victimei prin SNUAU 112.
În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Dr.Tr.Severin. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmarită de trei tineri pe care nu îi cunoaște.
La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.
Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, jud. Mehedinți, atât apelanta cât și aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate.
În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol, și viol, cei trei bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți. În cursul zilei de miercuri 11.09.2019, aceștia urmau să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Continue Reading