marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova s-a calificat în turul II preliminar al Cupei EHF

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a avut parte de un weekend perfect, în care a obținut o dublă victorie în cele două partide disputate. Trupa din Bănie a câștigat în două rânduri contra italiencelor de la Jomi Salerno. Formația din Italia a fost de acord să dispute ambele dueluri pe parchetul Polivalentei din Craiova.
Meciul tur s-a jucat sâmbătă și a fost câștigat de Craiova, scor 30-21. Elevele lui Bogdan Burcea nu au avut emoții, chiar dacă a fost cel de-al doilea meci disputat săptămâna trecută și energia trebuia conservată pentru partida de duminică. Returul a fost tot la mâna oltencelor, care nu le-au dat nici cea mai mică șansă adversarelor pe care le-au învins cu scorul de 29-17. La general, craiovencele au bătut cu 59-38 și merg în turul doi preliminar al Cupei EHF, competiție pe care au câștigat-o în ediția 2017-2018. În faza următoare, Craiova se va lupta cu Tertnes Bergen, echipă din Norvegia.
Pentru SCM Craiova au evoluat: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru 1 – Vizitiu 7, Țicu 6, Klikovac 4, Nikolic 4, Ion 3, Șelaru 3, Khavronina 1, Orsivschi.
Jomi Salerno a încercat să obțină un rezultat bun bazându-se pe: Ferrari,  Pernthaler – Gomez 5, Manojlovic 4, Dalla Costa 3, Bassanese 2, Romeo 2, Lauretti 1, Casale, De Santis, Fabbo, Napoletano, Trombetta.
Antrenorul secund al Craiovei s-a arătat foarte mulțumit de rezultatul dublei, dar și de faptul că a putut să vadă la lucru mai multe jucătoare, în perspectiva următoarelor partide din Cupa EHF, dar și din campionatul intern.
„Așa cum noi ne așteptam, victoria a fost de partea noastră. Suntem mulțumiți că am jucat un handbal frumos, am rodat mai multe jucătoare și sper ca acest meci să fie benefic pentru partidele viitoare din Cupa EHF și în campionat”, a spus Costin Dumitrescu.

Politica