sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aladin Georgescu vrea „responsabilitate în tratarea problemelor administrative în Spitalul Județean de Urgență”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a convocat o întâlnire de lucru la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin atât cu conducerea unității medicale, cât și cu o parte a membrilor Consiliului de Administrație.

„Am vrut să discut două aspecte foarte importante, dar care până acum au fost tratate superficial. În contextul în care îmi doresc să redeschidem Spitalul din Vânju Mare, zilele trecute am mers la fața locului, unde acum funcționează o secție externă a Spitalului Județean, destinată în principal, bolnavilor cronici. Am fost profund nemulțumit de modul în care este organizat actul medical acolo şi am cerut ca lucrurile să se îndrepte pentru a putea începe demersurile de modernizare a clădirii existente și redeschiderea Spitalului. Este o unitate medicală care trebuie să fie redată locuitorilor din zona de sud a județului și așa cum la Strehaia lucrurile sunt avansate din acest punct de vedere, și la Vânju Mare putem demara procedurile în acest sens.

Pe de altă parte, am vrut să mă asigur că spațiul din incinta Spitalului Județean de Urgență, pentru montarea aparatului RMN care trebuie să ajungă în Mehedinți în urma unei achiziții făcute de Ministerul Sănătății, este complet și corect amenajat. Am avut surpriza să constat că lucrurile nu sunt în regulă nici din acest punct de vedere, din cauza faptului că demersurile pentru amenajare sunt întârziate astfel încât, am cerut ca până la sfârșitul acestei luni să fie gata”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, la finalul întâlnirii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica