joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se asfaltează uliţele din Malovăţ

Uliţele din comuna Malovăţ vor fi asfaltate cu bani de la Guvern. Contractul pentru execuţia lucrărilor a fost semnat. Este vorba despre un contract în valoare de 10,6 milioane lei, fonduri provenite din Programul Național de Dezvoltare Locală care acoperă investiția pe 14,5 km drumuri în șase din cele șapte sate ale comunei, arată reprezentanţii administraţiei mehedinţene.
„La Malovăț, la fel ca în toate comunele din Mehedinți și din țară unde s-au implementat proiecte în baza Programului Național de Dezvoltare Locală, lucrurile au mers foarte bine în sensul că s-au făcut investiții absolut necesare pentru oameni. Sigur că în Mehedinți am sprijinit toate proiectele domnilor primari și mă bucur că ele se implementează cu succes. Sprijinul cel mai mare a venit însă de la Guvernul PSD și va veni în continuare.
Îi doresc mult succes domnului primar Ion Michescu în implementarea acestui proiect, dar și a celorlalte trei deja demarate prin PNDL”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Proiectele vizează realizarea sistemului de canalizare în satele Malovăț și Colibași, alimentare cu apă în satul Negrești, precum și realizarea unui pod, iar în perioada următoare se va scoate la licitație proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a școlii din Malovăț, conform CJ Mehedinţi.

Politica