vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL: Mario De Mezzo va ţine în mâini destinele Slatinei

Partidul Naţional Liberal, filiala Olt, a transmis un comunicat de presă în care îl laudă pe Mario De Mezzo candidatul partidului pentru funcţia de primar al Municipiului Slatina.
Liberalii arată că „având o echipă puternică în spate, Mario De Mezzo îşi propune să ofere Slatinei şi slătinenilor, pentru prima dată în istorie, o administraţie liberală şi orientată către cetăţeni!”
Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, transmite, prin comunicatul amintit:
„Profesionalismul, competenţa, etica şi valorile morale sunt atribute caracteristice liberalilor în general, însă tinereţea, energia, experienţa comunicativă şi pragmatismul constituie un plus pentru cel care va ţine în mâini destinele Slatinei şi va apăra interesele cetăţenilor săi. Slătinean de origine şi jurnalist de carieră, Mario De Mezzo este candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Slatina!”
Conform documentului menţionat, dacă va câştiga alegerile, Mario de Mezzo se va concentra pe trei direcţii strategice: economie, sănătate şi educaţie.
„Sunt slătinean la a patra generaţie. Ca mii de tineri, am plecat din Slatina să studiez, să văd cum se întâmplă lucrurile în alte părţi, dar m-am întors de fiecare dată acasă. Pentru mine, este timpul să rămân acasă. Pentru Slatina, este timpul să crească sănătos, să devină o casă bună pentru cei care o iubesc”, a afirmat Mario De Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina.
„Mario De Mezzo are experienţă profesională remarcabilă. A fost directorul general al Grupului Editorial ALL, director executiv al Fundaţiei Principesa Margareta, directorul naţional al Asociaţiei Habitat for Humanity şi manager al organizaţiei de mediu WWF. Mario De Mezzo se numără printre cei care au pus bazele strângerii de fonduri de la companii, în România”, se mai arată în comunicat.

Politica