vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eliminați din Cupa României, gorjenii au meciuri grele în Liga 2

Ambele echipe din Târgu Jiu, Lignitul și Viitorul, au fost eliminate din Cupa României. Chiar dacă nu au dat de o formație extrem de puternică, ba chiar au înfruntat o echipă de Liga 3, Viitorul Pandurii au pierdut. FCU Craiova le-a luat șansa de a evolua în faza următoare a Cupei. De partea cealaltă, Lignitul Tg. Jiu a dat de o trupă și mai accesibilă, Flacăra Horezu. Deznodământul a fost același: înfrângere. Adversarii pandurilor s-au impus cu scorul de 2-1.
Pentru cele două formații din Târgu Jiu urmează dueluri de foc în Liga secundă, acolo unde nici una dintre ele nu stă extraordinar. Cei de la Lignitul sunt pe penultimul loc și au doar un punct acumulat. În etapa următoare primesc vizita uneia dintre cele mai în formă echipe din startul acestei ediții de campionat, Gloria Buzău. Buzoienii sunt pe poziția a patra, cu 12 puncte acumulate.
Viitorul Pandurii joacă pe terenul bucureștenilor de la Rapid. Duelul va fi unul și mai aprins, ținând cont de numărul impresionant de suporteri de care dispun rapidiștii la fiecare meci disputat acasă. Viitorul stă ceva mai bine în clasament, față de rivalii din județ. ACS ocupă locul 10, cu 7 puncte, în timp ce adversarii din acest weekend sunt pe 5, cu 3 puncte mai mult și cu speranțe la un loc de Liga 1 la finalul sezonului.
Ambele partide vor fi disputate sâmbătă. Pandurii Tg. Jiu – Gloria Buzău se va juca de la ora 11:00, în timp ce Rapid București – ACS Viitorul Pandurii va începe la ora 17:15.

Politica