Două investiții complexe, finalizate în zone limitrofe ale municipiului Rm. Vâlcea

Două investiții complexe, finalizate în zone limitrofe ale municipiului Rm. Vâlcea

Două investiții complexe, finalizate în zone limitrofe ale municipiului, au fost inaugurate de primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Veţeleanu.
Prima investiție finalizată a fost cea a lucrărilor de stabilizare cu 280 de gabioane pe o lungime de 300 m pe intrarea Stăncioiului din Goranu, de-a lungul pârâului cu același nume, realizarea unui podeţ din beton, precum şi amenajarea a 100 m de drum în pantă abruptă – montare borduri, realizarea de rigolă carosată şi betonare – şi a 80 m de rigolă. Toate acestea au drept scop eliminarea problemelor cauzate de precipitațiile abundente şi facilitarea accesului la proprietăţi.
Realizarea unui canal colector din beton şi de podeţe de acces la proprietăţile de pe strada Dumitru Zăgănescu din Copăcelu a fost cea de-a doua investiție finalizată și inaugurată de cei trei diriguitori ai municipiului. Această investiţie a fost demarată la solicitările locuitorilor care se confruntau, de zeci de ani, cu probleme serioase la fiecare ploaie.
Primarul Mircia Gutău s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor şi a declarat că se află în fază avansată realizarea de canalizare pe străzile adiacente.