vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Decizie PSD: Dana Gârbovan, ministru al Justiției

CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiţiei, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar senatorul Şerban Valeca la portofoliul Educaţie, Ana Birchall vicepremier pentru parteneriate, iar Iulian Iancu vicepremier pe probleme economice, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din PSD, Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD, întrebată pe cine susţine ca ministru la Educaţie, că această chestiune va fi discutată în CEx, precizând că trebuie să fie „un om care să cunoască sistemul”.

Întrebată pe cine susţine la Ministerul Educaţiei, premierul Viorica Dăncilă a replicat: „O să vă spun după ce o să am votul CEx-ului. Un om care să cunoască sistemul”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liderul PSD a mai precizat că în şedinţa CEx vor fi discutate şi propunerile de vicepremieri pe probleme economice şi parteneriate strategice.

Social-democraţii s-au reunit vineri, de la ora 12.00 la Parlament, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre organizarea Congresului de sâmbătă, dar şi despre propunerile de miniştri pe care liderul PSD urmează să i le trimită lui Klaus Iohannis.

 

Politica