joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, din nou, în fața unui meci greu

Formația antrenată de Corneliu Papură, CSU Craiova, joacă astăzi, de la ora 21:00, împotriva celor de la Astra Giurgiu. Fără a mai surprinde pe cineva, antrenorul craiovenilor și-a început discursul de la conferința de presă premergătoare partidei cu o remarcă devenită deja mai cunoscută decât primul 11 al oltenilor: „Ne așteaptă un meci greu”.

„Ne aşteaptă un meci greu, împotriva unei echipe cu jucători buni. Trebuie să ridicăm jocul la un nivel bun ca să câştigăm. Cred că dacă ne vom concentra şi vom aborda jocul aşa cum am făcut-o în returul de la Atena vom putea să câştigăm. Din câte ştiu, Alibec este accidentat şi nu ştiu dacă va evolua. Orice jucător de talia lui sau a lui Budescu pot aduce un plus atunci când intră pe teren. Dar vom vedea ce va fi atunci. Astra are mulţi jucători care pot face diferenţa. Faţă de Sepsi, Astra este preocupată de joc. Nu cred că fotbaliştii pe care îi are se pretează la a se apăra. Nu au mentalitatea asta şi nu cred că poţi să te aperi la nesfârşit cu jucători de nivelul lor. Ei refuză lucrul ăsta la un moment dat”, a declarat Papură.

După ce i-a periat cât s-a putut pe fotbaliștii giurgiuveni, tehnicianul trupei din Bănie a atins un subiect mult mai interesant pentru suporteri: când revine Elvir Koljic.
„Koljic s-a antrenat cu noi pentru prima dată astăzi, vom vedea când va primi voie de la medic să joace. Depinde de starea lui, trebuie să aibă răbdare, ca orice jucător care revine vrea să facă într-un meci cât nu a făcut în toate lunile de absenţă. Nu ar trebui să-şi pună o presiune în plus, trebuie să aibă răbdare pentru a-şi recăpăta forma”, a spus Papură.
Recent ajuns în Bănie, Mihai Bălașa a povestit despre cum a fost primit de colegi, cum au decurs negocierile cu oficialii clubului, dar și despre starea lui fizică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Negocierile au fost scurte şi am fost foarte fericit să aud că cei de aici au fost interesaţi de mine. A fost foarte uşor de ales. Nu sunt chiar 100% pus la punct cu pregătirea, dar o să fiu în curând. Am venit de la FCSB, unde nu prea am jucat şi nu am un ritm de joc. Asta se va remedia curând. Am venit aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut la Craiova. Vreau să mă integrez aici foarte bine. Pot spune că băieţii m-au primit foarte bine şi le mulţumesc. Când voi fi 100% şi voi avea meciuri în picioare atunci mă voi gândi şi la echipa naţională”, a spus Bălaşa.

CSU Craiova a adunat 5 meciuri oficiale fără victorie, iar duelul cu Astra nu este tocmai la îndemână. Oltenii joacă pe teren propriu, iar fanii și-au anunțat deja nemulțumirile față de forma echipei și față de antrenor.

Politica