joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Suporterii slătineni, aşteptaţi să-şi ridice tricourile

Suporterii care s-au înscris pentru intrarea în posesia tricourilor gratuite din campania „Susținem performanța în fotbal! Împreună pentru fotbalul slătinean!”, le pot ridica pe baza buletinului de la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf. Constantin Brâncoveanu, nr.1 (Stadion 1 Mai), anunţă reprezentanţii Primăriei Slatina.

Înscrierile continuă, mai spun aceştia, care reamintesc faptul că „pentru a intra în posesia acestor tricouri este necesar să transmiteți un mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email [email protected], prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina sau să completați un formular de înscriere la sediul Clubului Sportiv Municipal”.

Pe 12.08.2019, consilierii locali ai Slatinei au aprobat proiectul de Hotărâre referitor la programul „Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean”. Acesta vizează promovarea și susținerea echipei de fotbal locale, iar Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina vor oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele CSM și ale Primăriei Slatina, primilor 2.000 de suporteri la meciul oficial din liga a III-a, care va avea loc pe 23 august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina (cu domiciliul în municipiul Slatina), atât copii cât și adulți.

Invit la stadion toți susținătorii fotbalului slătinean, să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri”, declară primarul Emil Moț.

Politica