vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova rămâne fără victorie pe terenul celor de la FC Botoșani

CSU Craiova a remizat cu FC Botoșani, scor 1-1, într-un meci în care oltenii au avut emoții serioase pentru a pleca înapoi în Bănie cu un punct. Moldovenii au avut multe ocazii, s-au bazat pe un joc răbdător, dar în același timp exploziv. Golofca le-a dat bătăi de cap fundașilor craioveni, în timp ce în formația lui Papură, Mihai Roman nu a fost un pericol prea mare pentru poarta lui Pap. Roman a intrat încă din prima repriză, după ce tehnicianul căruia Mihai Rotaru îi oferă încredere totală a decis că este mai bine să-l scoată pe tânărul Markovic și să mizeze pe un atacant cu experiență.

Prima repriză a fost una acceptabilă din punct de vedere al fazelor ofensive oferite de două formații care au părut fără busolă la mijlocul terenului. Apărarea olteană a fost, din nou, luată pe sus, iar Bancu a reușit să restabilească egalitatea, după ce moldovenii au deschis scorul în primul minut.

La pauză, Papură a făcut cea de-a doua schimbare. Bălașa a debutat la CSU, după ce l-a înlocuit pe Kelic. Oltenii au dominat primele 20 de minute, în care Alex Ioniță a fost unul dintre cei mai buni apărători ai Craiovei, dar a făcut și câteva driblinguri simpatice, iar Cicâldău și Mateiu au arătat că formează unul dintre cele mai solide cupluri de mijlocași centrali din Liga 1. În minutul 68, Bărbuț l-a înlocuit pe Ioniță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru CSU Craiova au evoluat: Pigliacelli – Martic, Acka, Kelic (Bălașa), Bancu, Mateiu, Cicâldău, Ivanov, Ioniță (Bărbuț), Markovic (Roman), Mihăilă.

Antrenorul craiovenilor nu s-a arătat dezamăgit de remiza de la Botoșani, chiar dacă trupa din Bănie nu a mai câștigat un meci oficial de 5 etape.

Am început de la 1-0 pentru adversar, echipa are un potențial bun și nu și-a pierdut echilibrul mental. Am reușit să egalăm, a fost un meci frumos, putea înscrie oricine. Nu am luat vreodată, până acum, vreun punct pe terenul Botoșaniului, așa că este un lucru îmbucurător. S-a cunoscut că am venit aici (n.r. la Botoșani) după ce am jucat acum 3 zile un meci fantastic (n.r. returul cu AEK Atena), a spus Papură la finalul partidei cu Botoșani.

Politica