joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Claudiu Manda, rămâne şef PSD Dolj

Claudiu Manda a fost reales, de social-democraţii doljeni, în fruntea organizaţiei judeţene a partidului. La conferinţa judeţeană de alegeri au luat parte 1698 de delegaţi, iar între invitaţi s-a aflat premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici şi mai mulţi parlamentari, între care deputatul Lia Olguţa Vasilescu.

Le-am transmis celor 1698 de colegi delegaţiprezenţi la Conferinţa Organizaţiei Judeţene Dolj a PSD că nu avem de ce săne fie ruşine că suntem pesedişti.

Că nu trebuie să ne fie ruşine că am mărit salariile, că am mărit pensiile şi că nu există localitate îRomânia care să nu beneficieze de o investiţie cu fonduri guvernamentale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu trebuie să mergem pe stradă cu capul plecat doar pentru că unii, care nu au nici o realizare pentru România, ne demonizează în mediul online. Unii, ca Cioloş, prieteni ai Franţei, care aprobă măsuri asemănătoare la partenerii lor externi dar care nu le plac în România.

Le-am spus colegilor mei că sunt mandru de ei, de realizările lor şi de munca politică depusă în ultimii 4 ani.

I-am rugat ca performanţa politică din offline să o transferăm şîn online, pentru că PSD Dolj poate fi şi pe reţelele social media MEREU NR. 1.

La finalul Conferinţei Organizaţiei Judeţene, cei 1698 membri delegaţi prezenţi mi-au acordat votul de încredere pentru un mandat de preşedinte, pentru încă 4 ani.

Dragi colegi, vă mulţumesc pentru votul de încredere!”, a spus Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica