miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin Costea se consideră retras din fotbal

Fostul fotbalist al Universității Craiova, Florin Costea, este de părere că povestea lui în fotbalul profesionist a luat sfârșit și nu de acum, ci în urmă cu trei ani. În prezent, „Diamantul Olteniei” evoluează în Liga a treia, la Dăiești și va fi adversarul fostei sale echipe, FCU.

Fotbalistul spune că numeroasele intervenții chirurgicale suferite la ambii genunchi și-au pus amprenta asupra carierei sale. Atacantul a evoluat la formații precum Craiova, Steaua sau CFR Cluj. În Bănie devenise idolul tribunelor în perioada în care evolua în atacul alb-albaștrilor alături de fratele său, Mihai.

Dăeşti nu este un pas înapoi. Eu am venit să joc acasă, nu am mai vrut să plec, dar vreau să fac şi mişcare pentru menţinere. Demult nu m-am mai gândit la fotbalul de performanţă, de câţiva ani nu m-a mai ajutat organismul ca să joc la un nivel înalt. Eu vin să ajut Viitorul cât pot şi să mă menţin în formă. Eu mă consider retras din fotbalul mare de trei ani, de când am plecat din Rusia. Am jucat şi la Liga a 2-a cât mi-a permis organismul şi la Liga a 3-a pentru plăcere, însă genunchii mei sunt operaţi de câte două ori fiecare şi nu îmi permit să mai fac o pregătire bună, pentru a juca la un nivel mai ridicat. Îmi doresc să joc cât mai pot. Când nu o să mai pot, mă retrag frumos. Nu vreau să mă fac de râs nici la Liga a 3-a. Ce am avut de spus în fotbalul de performanţă, cred că am spus. Din păcate, acele accidentări m-au dat mult înapoi. Sunt înscris la cursurile de antrenori, am făcut facultatea de sport, voi vedea ce voi alege. Eu am de unde să aleg în viaţă. După ce termin categoria, am dreptul să antrenez la Liga a 3-a”, a spus Florin Costea pentru liga2.prosport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica