marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Evidenţa Persoanelor Dolj, program normal de Sfânta Maria

Doljenii care au nevoie de acte de identitate în această mini vacanţă trebuie să ştie că le pot obţine. Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor (D.P.C.E.P.) Dolj va desfăşura program normal de lucru cu publicul în zilele de 15 şi 16 august, între orele 08.00-16.00, pentru primirea cererilor de acte de identitate și eliberarea acestor documente.

Cu sprijinul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date(D.E.P.A.B.D) din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, cei care vor depune cereri în cele două zile, vor putea să intre în posesia cărților de identitate în ziua de 16.08.2019.

Prin această măsură, cele două instituții(DPCEP Dolj și DEPABD) doresc să ofere o oportunitate persoanelor care în această minivacanță revin pe raza județului Dolj de la locurile de muncă din străinătate sau din alte județe ale țării dar și pentru persoane aflate în situații deosebite care au nevoie de act de identitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ghișeul de lucru cu publicul va funcționa chiar în sediul DPCEP Dolj situat în mun. Craiova str. Vulturi nr.9 jud. Dolj”, transmit reprezentanţii Direcţiei.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj la numerele de telefon 0351437038 / 0351437039.

Politica