vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Schimb între Rotaru și Gigi Becali!

Oltenii l-au cedat pe Tiago Ferreira la FCSB și l-au adus pe Bălașa.
Gigi Becali a bătut palma cu Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, pentru un schimb de jucători. L-a cedat pe indezirabilul Bălașa în Bănie și l-a luat pe Tiago Ferreira.
Patronul FCSB a făcut anunțul la Digi Sport: „L-am luat pe Thiago Ferreira de la Craiova. Azi l-am luat. M-a sunat aseară pe la 23:00 un prieten de-al lui Rotaru şi mi-a zis ‘Tu vrei să scapi de Bălaşa şi Rotaru de Tiago. Nu vreţi să faceţi schimb?’ Da! Au acceptat şi jucătorii. Nu are drept de joc cu Mlada Boleslav. Dacă e mai rău decât Bălaşa, m-am păcălit eu. Am zis ‘da’ din prima secundă”.
La ultimul meci de campionat, cu Astra Giurgiu, Bălașa a fost schimbat din lojă în minutul 40, după ce a greșit la golul gazdelor. Ferreira a fost spectator la golul victoriei celor de la Hermannstadt, marcat de fundașul Viera.
Schimbul de jucători a fost analizat de Eugen Neagoe: „E o diferență între ei. Ferreira este stângaci și poate juca doar fundaș central stânga, nu și fundaș central dreapta. Bălașa este dreptaci și poate acoperi mai multe posturi. Posibil că schimbul le-a convenit ambelor echipe”. În vreme ce Dorinel Munteanu a fost ferm: „Pierdere pentru Steaua”.

Politica