sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Alte oase, găsite într-o pădure

Anchetatorii au găsit și astăzi fragmente de oase și dinți într-o pădure de lângă Caracal, în locul indicat de Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a ucis pe Luiza Mihaela Melencu și Alexandra Măceșanu.

„Astăzi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal – Bucureşti.

În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană”, arată DIICOT.

Procurorii menționează și că au fost audiate mai multe „persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu”.

Politica