joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zece indivizi, scandal în Severin

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, au fost reţinute de poliţiştii mehedinţeni după ce s-au încăierat pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Acestea sunt acuzate de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Este vorba despre indivizi din judeţul Dolj şi 5 din judeţul Mehedinţi, care s-ar fi agresat fizic reciproc.
“La data de 03 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dr. Tr. Severin au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Orly, intersectie cu Bld. Mihai Viteazu din Dr. Tr. Severin a izbucnit un conflict între mai multe persoane.
Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, împreuna cu o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi care au detensionat conflictul izbucnit şi implicit, au identificat două persoane, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor, aceştia afirmând ca mai multe persoane implicate în conflict se deplasează cu două autoturisme într-o direcţie necunoscută.
La scurt timp, 7 persoane din judeţul Dolj au fost identificate, deplasându-se cu doua autoturisme pe raza oraşului Strehaia.
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri survenite, 12 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, dintre care 7 din judeţul Dolj şi 5 din judeţul Mehedinţi, s-ar fi agresat fizic reciproc.
În urma documentării activităţii infracţionale, 10 dintre persoanele implicate au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinţi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi.

A doua zi, faţă de aceştia, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica