sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii din Mehedinţi trimişi acasă să îmbrace uniforma

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, care au venit la locul de muncă fără uniformă au fost trimişi acasă ca să se îmbrace corespunzător, potrivit unui ordin al ministrului de Interne, Mihai Fifor.

Pentru că este cald, poliţiştii din Mehedinţi obişnuiau să vină la serviciu într-o ţinută mai lejeră, adecvată temperaturilor de afară, scrie Adevărul. Doar poliţiştii de la Rutieră ori cei de la Ordine Publică trebuiau să poarte uniforma, în rest aceasta era ţinută mai mult pe umeraş acasă, în şifonier şi scoasă la zilele festive gen Ziua Poliţiei Române sau Ziua Naţională.

Joi dimineaţă însă s-a strigat: ”Încolonarea!” Toţi cei care nu au venit în uniformă la locul de muncă au fost trimişi acasă. Şi aici a început tragedia: din cauza kilogramelor puse în timpul concediilor de odihnă la unii au început să le sară nasturii de la veston, alţii nu mai intrau în pantaloni ori nu aveau cămăşile călcate. Dar cu chiu cu vai şi musai în ritm alert, pentru a nu pierde multă vreme acasă, au fost nevoiţi să îmbrace uniforma şi să se întoarcă la locul de muncă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toată vânzoleala s-a petrecut din cauza unui ordin al noului ministru de Interne, Mihai Fifor, care le-a cerut poliţiştilor să vină la servici în uniformă.

Politica