joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drumul dintre Bunoaica şi Cireşu, în modernizare

Proiectul „Reabilitare / Modernizare DJ607B, Sector Bunoaica – Cireșu, Km 22+507 – Km 27+900” a intrat în faza de execuție, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi. Acest drum ar trebui modernizat până în vara anului viitor.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, la fața locului, muncitorii și utilajele dispuse de constructor intervin în prezent, pentru realizarea celor trei poduri prevăzute în proiect, precum și a podețelor la intersecțiile cu drumurile laterale şi a început pregătirea platformei drumului pentru lucrările de asfaltare care vor urma.

Modernizarea acestui drum era imperios necesară și s-au făcut eforturi pentru realizarea acestor lucrări, întrucât porțiunea de 5,4 kilometri care nu era asfaltată duce către Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele cu Alzheimer și Peștera Topolnița”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul proiectului, arată CJ Mehedinţi, pe lângă platforma drumului și podurile aflate deja în lucru, se vor face lucrări de racordare cu 25 drumuri laterale și lucrări de accese la 70 proprietăți din localitățile Bunoaica și Cireșu.
Investiția are termen de finalizare luna iunie a anului 2020.

Politica