vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Albeni, amendat de Prefectura Gorj

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, a fost amendat de către Prefectura Gorj, în urma controlului care s-a desfășurat la Primărie. Se pare că au fost depistate o serie de nereguli, printre care eliberarea în mod ilegal a certificatelor fiscale unor persoane care aveau datorii la bugetul local.

Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a semnat procesul verbal întocmit de Corpul de Control. În urma acestuia, edilul din Albeni a fost amendat cu suma de 5000 de lei din cauza nerespectării drepturilor persoanelor cu handicap.

„În această dimineață, domnul prefect a semnat procesul verbal întocmit de colegii mei de la Corpul de Control, în urma verificărilor de la Primăria Albeni. Drept urmare, domnul primar a fost sancționat cu amenda de 5000 de lei. Are posibilitatea să o plătească în termen de 15 zile. În cazul în care se întâmplă asta, va plăti doar 1000 de lei. De asemenea, are posibilitatea să conteste acest proces verbal. Dacă va plăti amenda, are oblicația ca în 15 zile de când a plătit această amendă, să ne transmită dovada că a plătit-o”, a declarat Corina Belteu, purtător de cuvânt al Prefecturii Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica