miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Măceș a lansat volumul de poezii „Îngeri decăzuți”

Iubitorii de literatură, muzică și artă au putut participa la o nouă ediție a „Mozaicului cultural”, unde Mihai Măceș a lansat volumul de poezii „Îngeri Decăzuți”. În cadrul evenimentului au fost prezentate și revistele Mozaicul, nr.6/ 2019 și Antilethe, nr. 6/ 2019, care prezintă cele fi mai recente evenimente culturale desfășurate în instituțiile culturale craiovene, dar și naționale.

Zeci de oameni și-au făcut apariția miercuri, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în Sala Dinu C. Giurescu, iar organizatorii au avut și o surpriză pentru public. Poeta Roxana Ilie a citit din versurile ei, iar Rebeca Șerban, Miruna Dascălu și Ufuk Ghenghis Say, de la clasa Renata Vari departamentul de Arte – Muzică al Facultății de Litere, Universitatea Craiova au oferit momente muzicale de excepție.

Despre cel mai recent volum de versuri al poetului Mihai Măceș, „Îngeri decăzuți”, au vorbit scriitorii Cristian Burada, Tudorică Mihalache și Petrișor Militaru, iar Mircea Pospai, președintele UZR – filiala Oltenia, a prezentat premiul UZR acordat recent revistei Antilethe, dar și alte premii acordate unor ziariști olteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica