joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Călătorii nelimitate pentru studenți, cu Wizz Air

Wizz Air a lansat ieri competiţia sa anuală dedicată studenţilor – WIZZ Youth Challenge.

În cadrul acestui concurs internaţional, studenţilor din universităţi şi colegii li se cere să-şi demonstreze abilităţile de afaceri, gândirea critică şi capacitatea de rezolvare a problemelor, răspunzând unei provocări de afaceri reale stabilite de echipa de conducere a Wizz Air, informează Adevărul.

Concursul din acest an îi provoacă pe studenţi să prezinte o idee creativă, inovatoare şi unică, care să poată fi integrată în strategia de dezvoltare durabilă a Wizz Air, reinterând ideea că WIZZ rămâne cea mai ecologică companie aeriană din Europa.

Echipele de studenţi trebuie să se înregistreze până la 1 septembrie 2019 accesând https://www.wizzyouthchallenge.com/, timp în care vor primi detalii suplimentare despre procesul de înscriere şi concurs. Cei care vor fi selectaţi în finală, vor fi invitaţi să-şi prezinte ideea în faţa echipei de conducere a Wizz Air din Budapesta, în perioada 14-15 octombrie 2019.

Câştigătorii nu doar că vor primi călătorii gratuite, timp de un an, în vasta reţea WIZZ formată din mai mult de 650 de rute către 147 destinaţii, dar vor avea satisfacţia că ideea lor va fi implementată în întreaga companie. Echipele clasate pe locurile doi şi trei vor primi şi ele bilete gratuite într-o destinaţie WIZZ preferată.

Mai multe informaţii despre concurs sunt disponibile aici [www.wizzyouthchallenge.com].

Politica