marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Semafoarele inteligente din Balş, în funcţiune

Sistemul de semaforizare inteligentă din Balş este funcţional. Acesta a fost pornit, miercuri dimineaţă, de reprezentanţii Primăriei. Aceştia fac apel la civilizaţie şi bun-simţ, în sensul respectării regulilor de circulaţie.
„Miercuri, 24 iulie 2019, în orașul nostru a început să funcționeze sistemul de semaforizare inteligentă. Mulțumim pe această cale celor implicați în acest proiect îndelung așteptat, Poliției Balș, IPJ Olt, CNAIR, firmei care s-a ocupat de montarea semafoarelor. Fie că vorbim despre conducătorii auto aflați în tranzit, cei din oraș sau de pietoni, vă rugăm să respectați regulile de circulație și cele de bun-simț. Facem un apel la participanții în trafic pentru un comportament adecvat, civilizat și care să ne permită testarea în condiții optime a sistemului.
Nu uitați, pentru a se activa culoarea verde pentru pietoni, trebuie să apăsați butonul de pe stâlpul semaforului!”, eu explicat reprezentanţii Primăriei.
Autorităţile speră că astfel va fi fluidizată circulaţia rutieră pe DN65, în oraşul Balş, unde, de multe ori, şoferii rămân blocaţi în trafic zeci de minute.
Tot miercuri, Primăria Balş s-a lăudat, pe facebook, cu „primul autoturism care alimentează la stația de încărcat mașini electrice de 22 kw type 2”, la sediul instituţiei.

Politica