marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine face echipa la CSU Craiova?!

Antrenorul echipei a lăsat să se înțeleagă că nu depinde doar de el folosirea lui Alexandru Cicâldău.

La ultima conferință de presă a CSU Craiova, antrenorul Corneliu Papură a fost întrebat și de situația lui Alexandru Cicâldău, jucător despre care s-a speculat că ar fi ofertat de campiona Belgiei, Genk. Tehnicianul oltenilor a dat un răspuns cel puțin ciudat, afirmând că fotbalistul este „dornic să joace”, dar nu știe dacă-l va putea folosi.
Întrebat de o posibilă mutare a jucătorului în Belgia, Papură a spus: „Nu știu de un trasfer la Genk. Sunt în afara discuțiilor. El se antrenează cu echipa, e dornic să joace. Vom vedea mâine dacă ne vom baza pe el. Prețul corect pentru Cicâldău este cel care se plătește: 7, 10 sau 40 de milioane, nu știu”.
Totodată, tehnicianul a afirmat că suporterii olteni sunt „acceptați” de către club: „Publicul e vulcanic. Sunt spectatorii noștri, îi acceptăm așa cum sunt. Eu cred că la 2-1, în minutul 90, chiar 91, aveam nevoie de susținere. Lucrurile mergeau bine pentru noi. Sunt reacțiile publicului, încerc să mă detașez și să ajut echipa din poziția de antrenor”, a spus Papură.

Politica