joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bani de la Guvern pentru târgul comunal

Târgul din comuna Jiana va fi modernizat cu 1,5 milioane lei, fondurile provenind de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Primarul comunei Jiana, Stelian Stăncioiu, a semnat marţi, la sediul Consiliului Județean Mehedinți, în prezența președintelui Aladin Georgescu și a secretarului de stat în cadrul MDRAP, Alin Chirilă, contractul pentru finanțarea obiectivului „Modernizare târg Jiana, comuna Jiana, județul Mehedinți”.
„Târgurile comunale sunt obiective foarte importante pentru comunitățile rurale, întrucât constituie o sursă bună de aprovizionare pentru locuitorii județului care nu pot ajunge de fiecare dată când au nevoie de diverse produse, la Drobeta Turnu Severin. În plus, sunt un mijloc bun pentru valorificarea produselor alimentare care provin din gospodăriile oamenilor. Sigur că ele trebuie vândute în condiții sanitar-veterinare conforme cu normele europene în vigoare, iar pentru acest lucru, susțin investițiile în vederea modernizării târgurilor comunale”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica