miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tudose se ține de ironii: Cu 4% înţeleg să spulbere în turul doi, dar nu ştiu pe cine

Mihai Tudose a declarat marţi că, formaţiunea din care face parte nu are de ce să susţină un candidat PSD sau ALDE la prezidenţiale, în contextul în care ambele formaţiuni au afirmat că vor căuta sprijinul partidului lui Ponta.

Fostul premier afirmă că a fost o tentativă pentru un candidat comun însă şansele ca asta să se întâmple au fost „spulberate” după ce atât PSD cât şi ALDE au anunţat că vor avea candidat propriu, scrie Adevărul, care citează G4Media.

”PSD şi ALDE au decis să meargă fiecare cu candidat propriu. Dacă ei aşa înţeleg să joace politic, ok, să fie sănătoşi. Tăriceanu tocmai a luat 4%, înţeleg să spulbere în turul doi, dar nu ştiu pe cine, iar Dăncilă să vedem câţi PSD-işti mai găseşte să o voteze”, a declarat Mihai Tudose, citat de G4Media.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tudose a mai adăugat că formaţiunea sa va decide în luna august ce candidat va avea la prezidenţiale şi a exclus din start că va intra în cursă: „Nu doresc, nu mă interesează. Nici dacă vă cere partidul nu mă sacrific, ca să citez din clasici”, a conchis fostul premier.

Politica