Gorj. Doi angajaţi ai Carierei Roşiuţa au căzut în gol de la 6 metri

Doi angajaţi ai Carierei Roşiuţa din cadrul Complexului Energetic Oltenia, judeţul Gorj, au fost răniţi, miercuri, după ce grinda pe care erau pentru a schimba un reductor la o bandă s-a rupt, iar ei au căzut de la şase metri. Este vorba de doi bărbaţi, unul de 52 de ani, celălalt de 42 de ani, şef de echipă şi un lăcătuş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei, bărbații schimbau un reductor la o bandă, banda T 601, la o înălţime de 4-6 metri, s-a rupt grinda de susţinere a reductorului şi s-au prăbuşit în gol.

Pompierii din judeţul Gorj au fost chemaţi, miercuri, la Cariera Roşiuţa din Motru, judeţul Gorj, unde au fost răniţi doi salariaţi, potrivit Mediafax.
„Sunt două persoane căzute de la înălţime, conştiente. La faţa locului se află un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru şi un echipaj din cadrul SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reprezentanţilor ITM Gorj, muncitorii schimbau un reductor la o bandă şi grinda pe care erau s-a rupt. Cei doi au căzut de la o înălţime de aproximativ şase metri.

Poliţiştii au început cercetările.

Populare

Recomandări