miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A început modernizarea DJ 562

Încă un proiect important pentru Mehedinți, locuitorii din zona de sud a județului, dar și cei care tranzitează granița cu județul Dolj prin localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) prinde contur, anunţă reprezentanţii administraţiei judeţene.

Amplasamentul a fost predat marţi constructorului. Lucrările de modernizare a DJ 562, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj au început deja.
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Mehedinţi, tronsonul are o lungime de 3,288 kilometri și va fi asfaltat în următoarele șase luni.
„Valoarea investiției este de aproximativ 3 milioane lei, sumă ce provine din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea conectivității în zona de sud a județului Mehedinți”. Mă bucur că putem să le dăm locuitorilor din zonă această veste, mai ales că porțiunea face în prezent legătura între două tronsoane asfaltate!”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica