joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Cinci victime într-un accident din staţiunea Băile Olăneşti

Pe drumul naţional 64 A, din Băile Olăneşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două maşini au intrat în coliziune. Urmare a acestui eveniment, o persoană a rămas încarcerată, motiv pentru care au intervenit pompierii militari cu un echipaj de prim ajutor şi un altul de descarcerare.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, accidentul s-a soldat cu cinci victime: două femei şi trei bărbaţi. În momentul salvării bărbatului încarcerat, paramedicii au observat că starea acestuia era foarte gravă, fiind inconştient. A fost preluat de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Potrivit Adevărul, toate victimele au fost transportate la spital.
Un bărbat de 31 de ani a suferit diverse politraumatisme, fiind preluat de echipajul SMURD. O altă femeie, în stare inconştientă şi şoferul, cu traumastisme la nivelul spatelului, au fost transportate de către ambulanţe ale SAJ la spital. „Şi ce-a de-a doua femeie, căreia i se cunoaşte starea, a fost preluată de SAJ”, au  precizat cei de la ISU Vâlcea

Politica