marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Surprins când sustrăgea combustibil din rezervorul unui autobuz

Un şofer din Craiova a fost surprins când sustrăgea combustibil din rezervorul unui autobuz.
Şoferul, angajat al Regiei Autonome de Transport Craiova, a parcat autobuzul în curtea unei firme de construcţii unde i s-a părut că nu e nicio mişcare. Habar n-avea că, după o perdea, cineva îl va filma, scrie Adevărul.
În imagini se vede cum angajatul RAT apare la finalul operaţiunii, când tocmai strângea furtunul din rezervor, după ce umpluse deja două recipiente pe care le băgase în plase de rafie. Tacticos, omul a zăbovit în parcare, a deschis uşile, şi-a băgat sacoşele în maşină, s-a tot plimbat prin autobuz, iar apoi a făcut curat la locul faptei.

Imaginile au fost postate pe grupul „Eşti din Craiova dacă…” şi au ajuns în atenţia conducerii RAT Craiova. „Angajatul nostru a fost identificat şi i se va desface contractul de muncă”, a declarat Marcel Tănăsescu, directorul Regiei. Postarea a fost distribuită de zeci de oameni şi a atras multe comentarii. Culmea, majoritatea dintre ele, în favoarea şoferului.

Postarea a fost distribuită de zeci de oameni şi a atras multe comentarii. Culmea, majoritatea dintre ele, în favoarea şoferului.
„Omul se descurcă, nu stă să se uite peste gard la ce face altu, tu, dacă ai avea ocazia să faci un ban în plus, ai da cu piciorul? Nouă ăstora fără salarii de 5.000 lei pe lună ne convine să dăm 4,50 pe litru decât 5,89”, a comentat un alt cititor.

„Ce aveţi, bă, cu omul? L-aţi pus repede pe Facebook. Părinţii voştri nu furau la fel pe vremuri? Dar atunci nu exista Facebook”, a început un craiovean.

Politica