sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papură, primul pe lista neagră!

Potrivit caselor de pariuri, antrenorul CSU are cele mai mari șanse să fie primul schimbat dintre tehnicienii din Liga 1.

Instalat în locul lui Devis Mangia, la mijlocul play-off-ului, Corneliu Papură a ratat toate obiectivele finalului de sezon: Cupa României și podiumul. Asta nu l-a împiedicat pe patronul Mihai Rotaru să-i ofere girul antrenorului craiovean, în ciuda protestelor masive ale fanilor, care au amenințat pe rețelele de socializare că nu se vor mai prezenta pe stadion pentru a susține echipa.
Lipsa de experiență a lui Papură și atitudinea suporterilor vis-a-vis de antrenor sunt două dintre argumentele care i-au determinat pe bookmakeri să aprecieze că CSU Craiova este principala favorită la capitolul „cea mai rapidă schimbare de antrenor în Liga 1”.
O agenție de pariuri oferă o cotă de 2.4 lui Corneliu Papură la categoria „primul antrenor demis”. Tehnicianul oltenilor este la egalitate cu Bogdan Andone, în vreme ce podiumul e completat de Dan Alexa, cotă 4.00.
Poți să iei de 15 ori suma dacă mizezi pe o demitere a lui Dan Petrescu, a cărui echipă a început prost sezonul. CFR Cluj a pierdut Super Cupa României, precum și primul meci european, cu Astana.

Politica