joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maiorii Lavinia Brebu şi Adrian Bratu, pe podium la Campionatul de Înot

Pompierii mehedinţeni urcă din nou pe podiumurile campionatelor sportive. Maiorii Lavinia Brebu şi Adrian Bratu au fost premiați la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.
Competiția, care a avut loc în Baia Mare, a reunit peste 50 de sportivi, cei mai buni înotători din toate structurile ministerului, care s-au luptat pentru a obţine un loc pe podium. Maiorii Lavinia Brebu şi Adrian Bratu de la ISU Mehedinţi au și reușit.
„Aşa cum ne-a obişnuit, colega noastră Lavinia s-a clasat pe primul loc la proba 100 m bras, urcând pe prima treaptă a podiumului, obţinând, astfel, cel de-al nouălea titlu de campioană pe M.A.I. la înot.
Noul nostru coleg, mr. Bratu Adrian, care a reprezentat până acum ISU Galaţi, de anul acesta, face cinste pompierilor mehedinţeni. Acesta s-a clasat pe locul III, atât la proba 100 m liber, cât şi la ştafetă 4*50 m – categoria 35-45 ani. Rezultatele sunt unele foarte bune, luând în considerare faptul că pompierul a participat pentru prima dată la această competiţie, „specialitatea” acestuia fiind atletismul, unde deţine titlul de campion”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.
Cei doi vor participa, în perioada 6-19 august, la „Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor”, competiție care se va desfăşura la Chengdu, în China.

Politica