vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Şansa unei românii normale

Deputat Ion Cupă, Vicepreședinte național ALDE: „Călin Popescu Tăriceanu este singura soluție pentru ca un reprezentant al Coaliției de guvernare să ajungă în turul II al prezidențialelor”.

Cel mai recent sondaj CURS reconfirmă faptul că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu are suportul popular pentru a fi contracandidatul lui Klaus Iohannis în turul II al prezidențialelor, ca prim pas pentru câștigarea alegerilor prezidențiale de către un reprezentant al actualei Coaliții de guvernare.

Proiectul de guvernare demarat în urmă cu trei ani s-a dovedit unul de succes. Coaliția PSD- ALDE a realizat multe din lucrurile promise în campania de atunci. A crescut constant economia, a adus plusuri semnificative în calitatea vieții românilor, păstrând echilibrele macroeconomice, țintele de deficit asumate la nivelul UE și un nivel redus al ponderii datoriei în PIB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceste lucruri pozitive pot cunoaște o dinamică mai accelerată dacă în funcția de șef al statului ar fi un reprezentant la Coaliției.

Experiența majoră în buna guvernare, viziunea modernă pentru o Românie dezvoltată armonios, dorința de a uni românii, de a le apăra drepturile și libertățile și de a-i reprezenta cu demnitate în lume, toate aceste calități necesare alcătuiesc profilul de prezidențiabil al președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

O mare parte a românilor îl percep ca atare pe domnul Tăriceanu și de aceea intenția lor de vot îl plasează pe poziția 2 în clasamentul la zi al prezidentiabililor.

Rămâne acum ca decizia celor de la PSD și apoi decizia comună în Coaliție să fie convergentă cu ceea ce își doresc foarte mulți români: o candidatură de succes a domnului Tariceanu pentru o Românie care să-i ajute și să-i respecte pe toti cetățenii ei. Noi credem că nimic nu este mai important decât obiectivul de a da românilor cinci ani de stabilitate politică, normalitate și bunăstare.

Biroul de presă ALDE DOLJ

Politica