joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maşini sparte de hoţi, la Jiu. Făptaşii, încă liberi

Au plecat să se răcorească la Jiu, şi-au parcat maşinile în apropiere, iar când s-au întors le-au găsit cu geamurile sparte. Din interior au dispărut mai multe obiecte. Hoţii sunt căutaţi de poliţişti.

S-a întâmplat, sâmbătă, în zona Bucovăţ. Este vorba despre două maşini sparte de hoţi la Jiu. O tânără din Craiova a pubicat imagini pe pagina de facebook „Eşti din Craiova dacă…”.

Ne-am dus la Jiu, în zona Bucovăţ, imediat după pod, în partea dreaptă. Când ne-am întors la maşină am găsit un cauciuc desumflat. Am crezut că poate am călcat cu maşina în ceva şi s-a desumflat cauciucul. Când am deschis geamurile, cel din dreapta a căzut. Atunci am realizat că ni se spărsese maşina. Pe plajă mai erau şi alte familii. Unii dintre ei au găsit, la fel, maşina spartă. Nouă ne-au luat un telefon şi portofelul meu în care aveam actele”, a spus, pentru Jurnalul Olteniei, Maria Alecsandra Mihai.

Tânăra speră să îşi găsească măcar documentele de identitate. Dacă cineva are informaţii poate merge la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proprietarii celor două maşini sparte de hoţi, la Jiu, au depus plângere la Poliţie.

In cursul zilei de ieri, politistii Secției 3 Politie Rurală Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamurile a 2 autoturisme parcate pe unul dintre malurile Jiului, in comuna Bucovăț.
Din interiorul mașinilor ar fi fost sustrase acte, bunuri și bani, valoarea prejudiciului produs fiind estimată la suma de 1500 de lei.
In cauza, polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului, fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat”,
ne-a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Politica