joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM. Călduri sufocante, până pe 29 iulie

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, iar spre seară şi noaptea în nord-vest, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în zonele de câmpie din vestul, sudul şi sud-estul ţării, iar cele minime se vor situa între 8 şi 23 de grade.
Potrivit ANM, duminică, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară la amiază în sud şi sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua în vestul, centrul şi nordul ţării, iar noaptea mai ales în centru, nord şi nord-est, unde se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 35 de grade, iar cele minime se vor situa între 10 şi 23 de grade. Conform ANM, de luni, vremea se va răcori. Local şi temporar, în toate regiunile, vor fi manifestãri specifice instabilităţii atmosferice.
Luni, în ţară, valorile termice diurne vor fi în scădere uşoară faţă de ziua precedentă şi doar în sudul şi sud-estul teritoriului vor mai caracteriza o vreme călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi seara, când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele montane, local în centrul, estul şi sud-estul ţării şi izolat în rest. Pot fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 21 de grade, mai scazute în depresiuni.

Săptămâna 08.07.2019 – 15.07.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.

Săptămâna 15.07.2019 – 22.07.2019

Temperaturile medii vor avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Săptămâna 22.07.2019 – 29.07.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Politica