joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Fii pregătit”. Cursuri de prim-ajutor, în weekend, în Balş şi Corabia

Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, pentru că, în situaţiile limită, priceperea celor prezenţi poate fi vitală.

Toţi cei care doresc pot lua parte la cursurile de prim ajutor.
În judeţul Olt, sâmbătă, Caravana SMURD va face prima oprire, în oraşul Balş, între orele 12.00 şi 20.00, în parcarea supermarketului situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 188. Duminică, salvatorii vor ajunge în Corabia, pe platoul din faţa primăriei, între orele 10.00 şi 18.00.
„Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se organizează cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor”, spun reprezentanţii ISU Olt.

Politica