Transformările din primul 11 al CSU Craiova pentru sezonul următor!

În echipa start a CSU Craiova pentru campionatul 2019-2020 vor surveni ceva modificări, însă nu vor fi radicale.

Poarta echipei este asigurată, în cazul în care nu vine o ofertă mult prea tentantă din Italia pentru Pigliacelli. Oltenii au schimbat doar cel de-al treilea portar: Stăncioiu i-a lăsat locul unui alt veteran, Andrei Marinescu, 34 de ani.
Linia defensivă din sezonul următor a fost formată din Martic, Kelic, Thiago, Bancu. Donkor a intrat în sistemul cu 3 fundași centrali, ori pe dreapta când jucătorii de bandă au fost indisponibili. Martic rămâne, însă regula cu 2 jucători U21 nu-i mai conferă statutul de titular incontestabil. Vlădoiu și Borța vor lupta pentru poziția lui Martic. În centrul liniei defensive Kelic, Thiago și Acka se bat pentru cele două poziții, în vreme ce Hreniuc este privit ca back-up. Bancu e stăpân pe banda stângă.
În centrul liniei mediene se anunță ceva schimbări. În perspectiva vânzării iminente a lui Cicâldău, CSU i-a adus pe Ivanov și Qaka, buni să facă pereche cu Mateiu. În tridentul din spatele vârfului va intra Vătăjelu pe stânga, Bărbuț rămâne pe dreapta, iar în spatele atacantului de careu, juniorul Mihăilă. Ceilalți doi juniori încercați de Papură în avanposturi sunt Vali Constantin și Baiaram.
Față de sezoanele anterioare, oltenii nu duc lipsă acum de vârf împins. Carlos Fortes și Mihai Roman luptă pentru poziție, dornici să demonstreze că vor fi prima opțiune de pe bancă după ce-și revine bosniacul Koljic.

Populare

Recomandări

Un deces în urma infecției cu virusul West – Nile

Ce recomandă populației Direcţia de Sănătate Publică Dolj, pentru...

Arabii plătesc 2,3 milioane de euro, în total, pentru instalarea lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat de la CSU Craiova, pentru...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 02.10 – 08.10.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Rotaru își pregătește plecarea: „Ar vrea să vină la o echipă mai aproape de București”

Florin Prunea a fost foarte aproape să ajungă președintele...