Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Gorj. Consilier local, suspectat că a furat motoarele unor ambulanţe

Publicat

pe

Ambulanţa Corabia

Update/ Consilierul local a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce motoarele ambulanţelor au fost găsite în ograda sa.

„Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul ca bunurile ar fi fost sustrase în perioada septembrie – octombrie 2017, de la două autospeciale inscripţionate cu textul ,,Ambulance”, aflate în curtea Primăriei Comunei Drăguţeşti. Bunurile ridicate cu ocazia percheziţiei au fost predate Primăriei Comunei Drăguţeşti, până la finalizarea cercetărilor, prejudiciul ridicându-se la peste 200.000 lei”.

Bărbatul ar fi încercat să vândă piese din Ambulanţe pe un site.

—–

Un consilier local din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, este suspectat că a furat două motoare ale unor ambulanţe parcate în curtea Primăriei, iar luni dimineaţa, poliţiştii au descins la două locuinţe din comună, una fiind a consilierului.

Luni dimineaţa s-au făcut  percheziţii în două locuinţe din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, scrie Mediafax.

Primarul comunei Drăguţeşti, Ion Popescu, susţine că descinderi sunt făcute şi în casa unui consilier local şi că la locuinţa sa ar fi fost găsite motoarele furate.

„Am înţeles că ar fi vorba despre Ion Bârsanu, consilier local. Cel care era cu motoarele, ar fi găsit motoarele la el, dar nu ştiu să vă spun mai mult. Motoarele de pe salvări, au fost două salvări şi s-au furat motoarele de pe ele şi le-au găsit la consilier. Furtul a avut loc anul trecut, ambulanţele erau în curtea primăriei, sunt parcate în curte, au fost luate cu titlu gratuit acum câţiva ani, de la Ambulanţă, pe care nu le-am folosit şi domnii respectivi şi-au permis să le descomplecteze. Nu mai aveam cum să le folosesc, că tot furau de pe ele. Eu am sesizat furtul la Poliţie, anul trecut. Eu ştiam că cineva din comună a spus că le-a încărcat, nu mă aşteptam să le găsească la el „, a declarat Ion Popescu, primarul comunei Drăguţeşti.

În luna martie, consilierul local a fost implicat într-un alt scandal, fiind acuzat că ar fi agresat-o verbal pe secretara primăriei, după ce aceasta nu ar fi justificat banii cheltuiţi pentru mărţişoare.

Consilierul local nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc.