vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu 127 la oră și alcool la bord, prin Grădinari

Un bărbat de 42 ani, din Grădinari, Olt, a pus polițiștii pe jar. Beat fiind, fără a avea permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și a început să gonească prin comună. A dat în radar cu 127 kilometri la oră. Și pentru că nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor, oamenii legii au tras focuri de armă spre autoturismul condus de bărbat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul a fost depistat de radar, în jurul orei 20.00, pe DN 64 în comuna Grădinari, la volanul unui autoturism, ce se deplasa cu 127 kilometri pe oră, în localitate.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, efectuând trei focuri de avertisment, cu armele din dotare, unul în plan vertical și două asupra prenurilor.

În urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Conducătorul auto a fost prins și identificat, fiind un bărbat, de 42 de ani, din comuna Grădinari. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o concentrație de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Alexandra Dicu.

Pe numele bărbatul a fost deschis un dosar pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica