joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Deep Forest Fest, primul festival de muzică electronică din Oltenia

Deep Forest Fest își începe povestea în acest weekend, pe un platou de peste 40.000 de metri pătrați, la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea unde timp de 3 zile vor fi prezenți DJ-i internaționali și naționali.

Denumirea DEEP FOREST FEST are legătură cu locul unde se va desfăşura evenimentul, un platou înconjurat de păduri, de pe înălţimile care înconjoară oraşul, de la Feţeni, în cartierul Goranu, aflat pe şoseaua de centură a municipiului.

Artiştii prezenţi la prima ediţie a DEEP Forest Fest: Reboot, Oxia, Never Dogs, Alex Kennon, Chelina Manuhutu, Adrian Eftimie, Optick, Dirty Nano Maestros Del Ritmo, Ştefan Biniak, Rosario Internullo, Sllash & Doppe, Afgo, Dave Andres, Manuel Riva, Andre Rizo, Alex Gully, Andrew Dum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit organizatorilor, zona va fi îngrădită şi dotată cu pază, parcare şi alte servicii dedicate, motiv pentru care se va putea campa chiar în vecinătatea locului de desfăşurare a festivalului.

De asemenea, în zona de camping vor exista duşuri, toalete, pază şi lumină.

Special pentru acest eveniment, cu ajutorul administraţiei locale, organizatorii pun la dispoziţia participanţilor şi 1000 de locuri de parcare gratuit, dar şi mijloace de transport în comun dedicate festivalului, care pleacă din centrul oraşului.

În toată această perioadă vor exista restricţii de circulaţie în zonă. Se va institui un culoar de sens unic pentru desfăşurarea traficului rutier pe străzile: Straubing – Feţeni – Islazului – Straubing – DN 7: de vineri 28 iunie, de la ora 14:00, până sâmbătă 29 iunie, ora 06:00; sâmbătă, 29 iunie, de la ora 14.00, până duminică, 30 iunie, ora 08.00; şi duminică, 30 iunie între orele 14:00 – 24:00.

Politica