vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM. Temperaturi în scădere faţă de zilele trecute

De azi, vremea se răcoreşte faţă de zilele precedente, iar temperaturile ajung la valorile normale pentru sfârşitul lunii iunie. Cerul va fi variabil, dar în sud şi la munte, pe arii restrânse, sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla cu putere, la rafală poate ajunge la 55 km/h, în Moldova şi pe crestere montane. Temperaturile maxime vor fi de 22 de grade în Moldova şi 31 de grade în Oltenia, potrivit ANM.

La noapte, cerul va fi mai mult senin iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Vântul va sufla slab şi moderat iar minimele termice se vor încadra între 7 şi 17 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

LITORAL

Policlinica Buna Vestire Craiova

La malul mării cerul va fi variabil azi, mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, iar maxima zilei va ajunge la 27 de grade. Noaptea care urmează va fi una senină, cu vânt slab şi o minimă de 17 grade.

Sâmbătă, temperaturile vor scădea în toată ţara. Maxima zilei va fi de 28 de grade în Oltenia, iar în nordul Moldovei nu se vor înregistra mai mult de 21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil iar în sud-est şi la munte sunt posibile ploi de scurtă durată.

Duminică vor creşte temperaturile în vestul ţării, unde maximele vor fi de 31 de grade. Spre seară, în est, sud-est şi la munte sunt prognozate ploi de scurtă durată. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade.

Politica