sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Situaţia Sorinei, incertă

Magistraţii Judecătoriei Drobeta Turnu Severin au amânat decizia referitoare la emiterea unei ordonanţe preşedinţiale pentru ca fata să nu părăsească ţara. Acesta după ce părinţii adoptivi au depus o cerere prin care solicită despăgubiri pentru perioada în care au stat în ţară.

Potrivit avocatului fostei asistente maternale din Baia de Aramă, cu cinci minute înainte de începerea şedinţei de joi, familia Săcărin a depus o cerere reconvenţională.

Cer să li se restituie toate cheltuielile pe care le au acum. Este vorba de zeci de mii de euro. Instanţa a cerut însă ca această cerere să fie timbrată şi însoţită de înscrisuri doveditoare. Din acest motiv şedinţa s-a amânat pe 3 iulie. Este o decizie care o afectează direct pe Sorina. Îi prelungeşte practic starea de incertitudine”, a declarat, pentru Mediafax, avoctul Victor Dumitrica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Judecătoria Drobeta Turnu Severin urma să decidă joi dacă fetiţa va avea sau nu interdicţie de părăsire a ţării, după ce Tribunalul Mehedinţi a declinat competenţa.

Politica