vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Vremea în perioada 24 iunie – 7 iulie

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) arată că, în perioada 24 iunie – 7 iulie, disconfortul termic va rămâne accentuat pe durata următoarelor două săptămâni, când temperaturile maxime vor trece frecvent de 30 de grade în aproape toate regiunile, dar manifestările specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala în anumite intervale.

În Oltenia, până în data de 27 iunie, vremea se va încălzi, iar media temperaturilor maxime va fi în creştere, de la 28 de grade în prima zi, până la 33 de grade. Va urma o scădere a temperaturii, care va face ca, până în ultima zi a lunii iunie, media maximelor termice să revină la 28 de grade. După acea perioadă, temperatura aerului va creşte din nou, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile maxime vor avea, în medie, valori între 30 şi 32 de grade. Media temperaturilor minime va avea o evoluţie similară, cea mai ridicată medie va fi de 19 grade, în jurul datei de 28 iunie, iar cea mai mică, de 14 grade, în ultima dimineaţă a lunii iunie şi în prima din luna iulie. Vor fi manifestări specifice instabilităţii atmosferice, pe arii mai extinse în primele şi în ultimele zile de prognoză şi doar pe suprafeţe mici, în rest.

La munte, valorile termice maxime vor avea valori medii în creştere spre 22 de grade până în data de 27 iunie, vor scădea spre 16 grade în ultima zi a lunii iunie, apoi vor fi din nou în creştere. Temperaturile minime vor avea o scădere în jurul datei de 30 iunie, spre o medie de 7 grade, iar în rest media se va situa între 10 şi 14 grade. Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilităţii atmosferice aproape în fiecare zi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica