joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tricolorii U21, debut impresionant la EURO, slătineanul Florin Ştefan, integralist

Jucător format la FC Olt Slatina, Florin Ştefan, fundaşul stânga al naţionalei Under 21, a fost integralist în debutul de vis al tricolorilor la Campionatul European, ce se desfăşoară în Italia şi San Marino. Selecţionata tricoloră a învins, în primul meci al grupei cu 4-1 Croaţia, „reuşitele” fiind semnate de George Puşcaş, Ianis Hagi, Tudor Băluţă şi Adrian Petre.

Dacă Nicuşor Bancu, jucător format de Dan Oprescu la FC Olt Slatina, asigură apărarea în flacul stâng al naţionalei mari pregătite de Cosmin Contra, Florin Ştefan, cunoscut de prieteni „Juve”, este jucător de bază în naţionala Under 21 a lui Mirel Rădoi.
Fundaşul stânga al selecţionatei tricolore Under 21 este format tot la FC Olt Slatina, pentru care a evoluat în perioada 2013-2016, actualmente fiind jucătorul celor de la Sepsi OSK.
Florin Ştefan a fost integralist în debutul de vis al tricolorilor la Campionatul European ce se desfăşoară în Italia şi San Marino. România a învins cu 4-1 Croaţia, la capătul unei evoluţii senzaţionale. Golurile au fost marcate de George Puşcaş, Ianis Hagi, Tudor Băluţă şi Adrian Petre.
Tricolorii continuă meciurile de la EURO cu un alt duel tare contra Angliei. Meciul se va disputa pe 21 iunie, de la ora 19.30, la Cesena.

Politica